Krachtplek reis

Waarom een krachtplek reis?

Als je je steeds minder thuis voelt in deze wereld, als je even de weg kwijt bent, overspannen, of gewoon de zin even niet ziet of jouw rol in het geheel mist, dan is het helend om met de natuur te verbinden. Om weer magie en schoonheid te ervaren. Dat kun je overal doen natuurlijk. Maak je echter gebruik van de hoge frequentie energie van krachtplekken, dan versneld dit proces. En er zijn meer voordelen.

Wat is een krachtplek Reis?

Het is geen akakedabra. Ik leid je naar inspirerende hoge frequencieplekken, vertel het verhaal erbij, en hierdoor verbinden we ons met de schoonheid en informatie van die plek.

Ik combineer dit met cirkel sessies. Dit kan vanaf 2 (individueel) tot 14 personen. De kracht hiervan is dat ik op gelijke hoogte en diepte met jouw blijf. Geen psychische separatie. Zo wordt de conditie gecreëerd voor wat authentiek naar boven wil komen; de waarheid van het moment. Dit is helend.

De energie van Es Vedra werkt dan als een prisma, een versterker. Het grotere doel is jouw plaatje in het geheel weer te voelen, weten en begrijpen

Wat kan ik betekenen ?

Ik heb mijn halve leven geworsteld met ‘belonging‘ en wat mijn rol is in de maatschappij. Ik paste er nooit in voor mijn gevoel. Totdat ik mij bewust werd van een bijzonder patroon. Mijn woon-en vaak ook werkplek is bijna altijd bij of op een krachtplek. Ik wordt daar naartoe gezogen. Ik werkte twee jaar in de Oude Kerk in Amsterdam (de oudste plek van de stad en een krachtplek) en organiseerde daar Expo’s over de oudste nog levende cultuur op aarde. Verder woonde ik in Beek-Ubbergen naast een bronnenbos en nu zit ik weer op een krachtige plek. Sterker nog, mijn buurvrouw is een sjamanistische coach in Nederland en heeft zelfs een boek over krachtplekken geschreven. Toeval ?

Praktisch

Nu, terug in Nederland, ben kan ik pas goed zien hoe Es Vedra en Atlantis en Ibiza in zijn geheel bijgedragen hebben aan mijn diepe transformatie. Maar er is meer. Ik zit nu in de fase van integratie en wil mijn kennis en wijsheid verder doorgeven. Niet alleen via mijn boek, maar ook letterlijk als gids. Met Hiking Ibiza heb ik duizenden mensen in acht jaar vele mooie ‘geheime‘ high-frequency plekken van Ibiza laten zien, maar dit is meer dan een hike. We gaan ook energetisch aan het werk met basis circle-sharings volgende de heartIQ ™ methode.

Ik wil niet spiri-wiri overkomen, je zult ervaren dat de sessie juist enorm aardend is. Ik ben gewoon een nuchtere Nederlander die werkt met krachtplekken en mensen terugbrengt naar hun bron, de natuur, en ze weer de held maakt in hun eigen verhaal. Dit doe ik al jaren en elke keer voelt het alsof we dan ook een kleine schakel in het collectief helen.

Je kunt individueel of als groep een krachtplek reis Es Vedra- Atlantis boeken.
* Kosten individueel zijn : €350 per dagdeel (5 uur)
* Per dag : €666
* Per 4 dagdelen (2 dagen): €2000,- . Er is groepkorting mogelijk.

Vul de het contactformulier beneden in met jouw wensen en ik neem zsm contact met je op of mail direct naar tango (apestaart) dds.nl