Krachtplek

Bestel Krachtplek

Bestel de roman Krachtplek en ontvang een gesigneerd exemplaar, inclusief een persoonlijke boodschap voor jou. Betaal met credit card of paypal en laat je adres achter in het veld onder aan deze pagina. Ik stuur je dan z.s.m het boek op.

Het boek kost € 22,95 plus €2 porto kosten.
(Alleen in Nederland en Belgie).

Aanleiding

Krachtplek kwam uit in 2017 en het heeft nog niets aan zeggingskracht verloren. In tegendeel. Ik noemde het een toekomst roman, want het thema is de persoonlijke transformatie van de held van het verhaal, tegenover het decor van extreem weer, toenemende technologie en meer en meer controle en onderdrukking.

Veel mensen voelen dat we in een diepe transformatie zitten, een paradigma verandering. Ook op persoonlijk niveau lijken velen uitgedaagd te worden, door triggers en schaduwen heen, zoveel mogelijk te kiezen voor de hogere frequencies van liefde en licht. Zonder bypass.

Dit boek is als een gids in dat proces, door het verhaal van de held die zijn angsten moet overwinnen om de ‘wereld te redden‘. De kennis en wijsheid van de Earthkeepers, de Australische Aborigines, helpt hem daarbij.

Het boek is geschreven tegenover de derde magnetische plek op aarde, Es Vedra op Ibiza, en ik leerde later dat deze hoge frequency ‘ Powerspots’ download plekken zijn voor nieuwe, hogere informatie voor ons proces. Ik wil niet spiri-wiri overkomen en ben verder ook gewoon een nuchtere Nederlander, maar het lijkt er sterk dat deze informatie ook doorkomt in dit boek. Het is wat je tussen de regels kunt voelen. Lees deze recensie van Cecile Vloet als je hier meer over wilt weten.

Ik ben hierdoor zo geïnspireerd geraakt dat ik mensen gids naar deze plekken van hoge vibratie, om er verhalen te vertellen, in cirkels te delen en diep te verbinden. Dit doe ik al jaren en elke keer voelt het alsof we dan ook een kleine schakel in het collectief helen.

Vul je gegevens in